Pacocvský Černý Rabín 12°


Ode dneška Vám nabízíme k ochutnání pivečko z minipivovaru, který zahájil činnost teprve 26. Března 2010.

V minipivovaru Pacov se vaří nefiltrované a nepasterované přírodní pivo s jemným zákalem vytvořeným pivovarskými kvasnicemi, které jsou významným zdrojem vitamínů skupiny B a jejich prvků. Pivo se vaří klasickou dvourmutovou technologií z ryze českých surovin: moravský slad, žatecký chmel, kulturní kvasnice a pramenitá voda ze Strážiště.

Minipivovar Pacov navazuje na tradici bývalého pacovského pivovaru, jehož zakladatelem byl v roce 1528 Oldřich Španovský z Lisova a jenž byl později tehdejším režimem v roce 1969 uzavřen a přestavěn na sýrárnu.




Jak se vám tohle pivo u nás libilo? Zde jsou výsledky Vašeho hlasování (Stupnice 1 (nejlepší) - 7 (nejhorší)):

1  [33%]
2  [56%]
3  [0%]
4  [0%]
5  [11%]
6  [0%]
7  [0%]

Průměrná známka piva je 2

Pokud chcete hlasovat pro pivo, které se zrovna čepuje, naleznete jej i s hlasováním v panelu napravo. Pro návrat na seznam piv, která se u nás čepovala klikněte zde





























© 2006 - 2012 MCK