Berounský Medvěd 13° tmavé


Obsah alk. 5,2%obj.

Složení : voda, plzeňský, bavorský, barevný a karamelový slad, chmel poloraný žatecký červeňák, kvasnice.

Sládek : Václav Mayer

Autor receptu : Václav Mayer

Soukromý domácí pivovar Berounský medvěd

Tradice vaření piva v královském městě Beroun je přibližně 550 let stará. Roku 1872 postavilo právovařečné měšťanstvo Berouna svůj pivovar, který vařil pivo až do roku 1978. Po dvacetileté odmlce oživili manželé Mayerovi tradici vaření piva v Berouně a založili soukromý domácí pivovar Berounský medvěd. Pivo je zde vyráběno spodním kvašením z tradičních surovin: pitné vody, ječného sladu, hlávkového chmele a pivovarských kvasnic. Pivo je spotřebiteli předkládáno jako nefiltrované, kvasnicové s bohatým obsahem vitamínu B.




Jak se vám tohle pivo u nás libilo? Zde jsou výsledky Vašeho hlasování (Stupnice 1 (nejlepší) - 7 (nejhorší)):

1  [12%]
2  [6%]
3  [47%]
4  [12%]
5  [18%]
6  [0%]
7  [6%]

Průměrná známka piva je 3.41

Pokud chcete hlasovat pro pivo, které se zrovna čepuje, naleznete jej i s hlasováním v panelu napravo. Pro návrat na seznam piv, která se u nás čepovala klikněte zde





























© 2006 - 2012 MCK