Bernard 12° nefiltrované


26. října 1991 se Stanislav Bernard, Josef Vávra a Rudolf Šmejkal pustili do oživení humpoleckého pivovaru, vybudovaného v 16. století. Netrvalo dlouho a Rodinný pivovar v Humpolci a piva značky Bernard se velmi rychle stala známou prémiovou značkou s působením v celé České republice."

Všichni víme, kolik je u nás značek piv. K odlišení na českém pivním trhu jsme zvolili cestu výroby tradičního nepasterizovaného piva, vařeného s řemeslným umem z nejlepších surovin. Pivo Bernard se díky těmto tradičním postupům vyznačuje harmonií plnosti a hořkosti.

Tři věci dělají z Bernarda výjimečné pivo:

Recept, specifický právě pro značku Bernard.

Výjimečné suroviny. Kvalitní slad, vyráběný ve vlastní humnové sladovně Bernard v Rajhradě u Brna, kde jsou zachovány tradiční způsoby výroby. Rovněž používáme nejkvalitnější odrůdy českého chmele, které garantují správnou hořkost. Též vlastní pramenitá voda z Českomoravské vysočiny má pro pivovarnictví ideální vlastnosti.

Mikrofiltrace, ojedinělý postup závěrečného ošetření piva, který dělá z Bernarda skutečně výjimečné pivo.

Rodinný pivovar v Humpolci stále roste, a to nejen s úspěchem svých produktú. Od roku 2000 púsobí jako akciová společnost a v červenci 2001 navýšil základní jmění vstupem strategického partnera Duvel Moortgat z Belgického království.




Jak se vám tohle pivo u nás libilo? Zde jsou výsledky Vašeho hlasování (Stupnice 1 (nejlepší) - 7 (nejhorší)):

1  [40%]
2  [20%]
3  [24%]
4  [9%]
5  [2%]
6  [2%]
7  [2%]

Průměrná známka piva je 2.29

Pokud chcete hlasovat pro pivo, které se zrovna čepuje, naleznete jej i s hlasováním v panelu napravo. Pro návrat na seznam piv, která se u nás čepovala klikněte zde





























© 2006 - 2012 MCK